Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blaty jasnego i ciemnego biszkoptu przełożone nadzieniem morelowym i kremem. Wierzch udekorowany kandyzowaną wisnią i orzechami.
Ciasto biszkoptowe: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, skrobia ziemniaczana, emulgatory, substancje spulchniające, mleko pasteryzowane, syrop glukozowy w proszku |
Ciasto biszkoptowe kakao: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, kakao w proszku, emulgatory, substancje spulchniające |
Nadzienie morelowe: | morele, cukier, woda, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające, regulator kwasowości, barwnik, substancja konserwująca |
Nasączenie: | woda, cukier, alkohol etylowy 96% alk, regulator kwasowości |
Dekoracja: | wiśnia kandyzowana, orzeszki arachidowe |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.