Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Nasączane kakaowe ciasto biszkoptowe, przekładane kremem śmietanowym z dodatkiem kakao oraz musem brzoskwiniowym. Tort dekorowany w zależności od życzeń klienta.
Biszkopt: | pasteryzowana masa jajowa, mąka pszenna, cukier, skrobia ziemniaczana, emulgatory, substancje spulchniające, kakao w proszku, syrop glukozowy w proszku |
Mus brzoskwiniowy: | brzoskwinie, cukier, woda, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające, regulator kwasowości, aromat |
Krem śmietanowy: | mleko odtłuszczone, śmietanka pasteryzowana, tłuszcze roślinne, cukier, białka mleka, stabilizatory, regulator kwasowości, mleko pasteryzowane, naturalny aromat śmietankowy i waniliowy, pasta kakaowa, żelatyna wieprzowa, substancja konserwująca, barwnik, emulgatory, pasta kakaowa |
Poncz: | woda, cukier, alkohol etylowy 96% alk., regulator kwasowości |
Dekoracja: | polewa czekoladowa ciemna, owoce w zmiennych proporcjach, dekoracje w czekolady, posypka czekoladowa, wiórki czekoladowe, rozetki z kremu, perełki dekoracyjne, pyłek dekoracyjny - elementy dekoracji zgodnie z życzeniem klienta |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.