Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blaty bezowe przełożone kremem z dodatkiem kajmaku i daktyli.
Beza: | pasteryzowane białko jaj, woda, cukier, regulator kwasowości, orzech włoski, daktyle |
Krem: | śmietana roślinna, mascarpone, żółtko jaj pasteryzowane, cukier, pasta o smaku orzecha laskowego, alkohol etylowy 96% alk., daktyle |
Dekoracja: | orzechy laskowe, daktyle, żel |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.