Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blaty ciasta biszkoptowego kakaowego przekładane kremem śmietanowym z dodatkiem serka mascarpone
Biszkopt kakaowy: | mąka pszenna, masa jajowa pasteryzowana, cukier, kakao, substancje spulchniające, emulgatory |
Krem śmietanowy: | mleko odtłuszczone, śmietanka pasteryzowana, serek mascarpone w proszku, cukier, oleje roślinne, stabilizatory, emulgatory, białka mleka, sól, regulator kwasowości, aromaty, żelatyna wieprzowa, sól |
Nasączenie: | woda, cukier, alkohol etylowy 96% alk., regulator kwasowości |
Dekoracja: | kakao, dekoracje z czekolady jasnej i ciemnej |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.