Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciasto biszkoptowe, przełożone kremem śmietankowym z dodatkiem mascarpone
Krem: | baza śmietanowa, miks tłuszczowo-mleczny, cukier, mleko pełne pasteryzowane, aromat smietankowy i waniliowy, substancja konserująca, woda, serek mascarpone, żelatyna wieprzowa, ekstrakty barwiące |
Biszkopt: | masa jajowa pasteryzowana, cukier, mąka pszenna, skrobia ziemnaiczana, olej rzepakowy, syrop glukozowy w proszku, serwatka w proszku, aromat śmietankowy i waniliowy, emulgatory, substancje spulchniające i zagęsczające |
Poncz: | woda, cukier, alkohol etylowy 96% alk., syrop glukozowy, kwas cytrynowy |
Dekoracja: | kakao w proszku, glukoza, skrobia pszenna, olej palmowy i rzepakowy |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.