Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Korpus z ciasta kruchego wypełniony jabłkami z warstwą bezy na wierzchu
Kruchy spód: | mąka pszenna, cukier, margaryna, żółtko jaj pasteryzowane, woda, regulator kwasowości, proszek do pieczenia |
Masa z jabłkami: | jabłka prażone, cynamon, regulator kwasowości, cukier, mąka ziemniaczana |
Beza: | pasteryzowane białko jaj, cukier, mąka ziemniaczana |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.