Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Zwijane ciasto drożdżowe z masą makowa z dodatkiem bakalii
Ciasto: | mąka pszenna, cukier, drożdże, margaryna, woda, emulgatory, sól, regulator kwasowości, masa jajowa pasteryzowana, gluten pszenny, środek do przetwarzania mąki |
Nadzienie makowe: | mak niebieski parzony mielony, cukier, bakalie, regulator kwasowości, rozdrobnione ciasto biszkoptowe, pasteryzowane białko jaj, substancje spulchniające, miód sztuczny, margaryna, sól, aromat, cynamon |
Dekoracja: | lukier, kruszonka, skróka pomarańczowa kandyzowana |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.