Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blaty ciasta biszkoptowego przełożone kremem śmietankowym, udekorowany orzechami i polewą
Ciasto biszkoptowe: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, emulgatory, substancje spulchniające |
Nasączenie: |
woda, cukier, alkohol etylowy 96% alk.; regulator kwasowości |
Krem: | mleko pasteryzowane, cukier, skrobia modyfikowana, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, syrop glukozowy, stabilizatory, tłuszcz palmowy, substancja zagęszczająca, emulgator, barwnik, sól, białko mleka |
Dekoracja: | orzechy arachidowe, polewa |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.