Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Biszkopt jasny i ciemny przełożony gotowaną masą twarogową
Blaty biszkoptowe: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, emulgatory, substancje spulchniające |
Blat biszkoptowy kakao: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, kakao w proszku, emulgatory, substancje spulchniające |
Masa serowa: | masa twarogowa, cukier, woda, skrobia ziemniaczana, oleje roślinne, tłuszcz palmowy, emulgatory, regulator kwasowości, aromat |
Dekoracja: | marmolada: przecier jabłkowy, cukier, regulator kwasowości, substancja konserwująca |
polewa czekoladowa | |
orzechy arachidowe, wiórki kokosowe | |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.