Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Serniczek pieczony na blacie biszkoptowym, udekorowany kandyzowaną skórką pomarańczową
Ciasto: | mąka pszenna, cukier, masa jajowa pasteryzowana, oleje roślinnne, tłuszcz palmowy, serwatka w proszku, mleko pełne w proszku, białka mleka, regulator kwasowości, stabilizatory, substancje spulchniające, emulgatory |
Masa serowa: | masa twarogowa, cukier, skrobia modyfikowana, olej rzepakowy, białko jaj pasteryzowane, masa jajowa pasteryzowana, sól, aromat, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia pszenna, tłuszcz palmowy, syrop glukozowy, glukoza, białko jaj w proszku, stabilizatory, substancje zagęszczające |
Dekoracja: | skórka pomarańczowa kandyzowana, cukeir, woda, syrop glukozowo-fruktozowy, substancja żelująca, regulator kwasowości |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.