Rafaello
Cukiernicze

Rafaello

Dostępny

Ciasto biszkoptowe jasne i ciemne, przełożeone kremem z dodatkiem wiórków kokosowych

42,00 zł

Skład

Biszkopt: masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, emulgatory, substancje spulchniające
   
Biszkopt kakaowy: masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, kakao w proszku, emulgatory, substancje spulchniające
   
Krem: mleko pełne pasteryzowane, woda, cukier, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory, stabilizatory, tłuszcz palmowy utwardzony, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, białka mleka, regulator kwasowości, aromat, wiórki kokosowe
   
Dekoracja: wiórki kokosowe
   

Ciasto Rafaello jest lekkie, puszyste i bardzo przyjemne dla podniebienia. Jego smak jest łagodny, niezbyt słodki, ale jednocześnie bardzo aromatyczny i apetyczny, dzięki wyważonej kombinacji składników.

Rafaello

Nasza Oferta

Poznaj bestsellery

Piekarnia z Tradycjami

GOM Owczarek: Tradycyjne Wypieki,

Nowoczesny Smak

Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.

Długa tradycja

Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.

Nowoczesne technologie

Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.

Tradycyjny smak

Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.

Naturalne składniki

Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.