Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blaty ciasta czekoladowego przekładane kremem śmietanowym; powierzchnia pokryta polewą kakaową lśniącą
Ciasto czekoladowe: | mąka pszenna, cukier, pasteryzowana masa jajowa, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, kakao w proszku, czekolada w proszku, serwatka w proszku, naturalny aromat smietankowy i waniliowy, emulgator, substancja spulchniająca i zagęszczająca |
Krem: | śmietanka pasteryzowana, cukier, żelatyna wieprzowa, substancja konserwująca, woda, olej palmowy, białka mleka, mleko odtłuszczone w proszku, alkohol etylowy 96% alk., barwniki, regulator kwasowości, aromat |
Ciasto biszkoptowe kakaowe: | pasteryzowana masa jajowa, mąka pszenna, cukier, kakao w proszku, czekoalda w proszku, emulgatory, substancje zagęszczające i konserwujące |
Nasączenie: | woda, cukier, rum 37,5% alk., alkohol etylowy 96% alk., regulator kwasowości |
Dekoracja: | woda, cukier, margaryna, kakao w proszku, żelatyna wieprzowa, syrop ziemniaczany |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.