Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Kruche blaty ciasta z marmoladą, rodzynkami i posiekanymi orzechami włoskimi oraz bezą, przełożone kremem budyniowym
Ciasto kruche: | mąka pszenna, cukier, margaryna, pasteryzowane białko jaj, orzechy włoskie, marmolada, pasteryzowane żółtko jaj, substancje spulchniające, rodzynki |
Krem: | mleko pasteryzowane, margaryna, cukier, skrobia modyfikowana, mleko odtłuszczone w proszku, alkohol etylowy 96% alk., syrop glukozowy, białka mleka, stabilizatory, emulgatory, tłuszcz palmowy, sól, substancje zagęszczające |
Dekoracja: | cukier puder |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.