Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciasto parzone w formie oponki, wypełnione kremem śmietanowym o smaku waniliowym; dekorowane polewą kajmakowo- mleczną
| Ciasto: | masa jajowa pasteryzowna |
| mąka pszenna | |
| margaryna | |
| Krem: | śmietanka pasteryzowana |
| cukier | |
| żelatyna wieprzowa | |
| substancja konserwująca i zagęszczająca | |
| woda | |
| tłuszcz kokosowy i palmowy | |
| białka mleka | |
| lecytyna sojowa | |
| regulator kwasowości | |
| błonnik pszenny | |
| Dekoracja: | mleko pełne skondensowane, cukier, mleko pełne pasteryzowane, woda, żelatyna wieprzowa |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.

Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.

Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.

Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.

Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.