Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciasto parzone w formie oponki, wypełnione kremem śmietanowym o smaku waniliowym; dekorowane polewą kajmakowo- mleczną
Ciasto: | masa jajowa pasteryzowna |
mąka pszenna | |
margaryna | |
Krem: | śmietanka pasteryzowana |
cukier | |
żelatyna wieprzowa | |
substancja konserwująca i zagęszczająca | |
woda | |
tłuszcz kokosowy i palmowy | |
białka mleka | |
lecytyna sojowa | |
regulator kwasowości | |
błonnik pszenny | |
Dekoracja: | mleko pełne skondensowane, cukier, mleko pełne pasteryzowane, woda, żelatyna wieprzowa |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.