Oponka śmietankowa
Cukiernicze

Oponka śmietankowa

Dostępny

Ciasto parzone w formie oponki, wypełnione kremem śmietanowym o smaku waniliowym; dekorowane polewą kajmakowo- mleczną

6,00 zł

Skład

Ciasto: masa jajowa pasteryzowna
  mąka pszenna
  margaryna
   
Krem: śmietanka pasteryzowana
  cukier
  żelatyna wieprzowa
  substancja konserwująca i zagęszczająca
  woda
  tłuszcz kokosowy i palmowy
  białka mleka
  lecytyna sojowa
  regulator kwasowości
  błonnik pszenny
   
Dekoracja: mleko pełne skondensowane, cukier, mleko pełne pasteryzowane, woda, żelatyna wieprzowa
   

Jego delikatna i puszysta konsystencja w połączeniu z kremowym wnętrzem tworzy nieodparty deser, idealny na specjalne okazje lub jako wykwintny element słodkiego bufetu. Ciasto parzone, znane również jako pâte à choux, jest lekkie i puszyste.

Oponka śmietankowa

Nasza Oferta

Poznaj bestsellery

Piekarnia z Tradycjami

GOM Owczarek: Tradycyjne Wypieki,

Nowoczesny Smak

Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.

Długa tradycja

Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.

Nowoczesne technologie

Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.

Tradycyjny smak

Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.

Naturalne składniki

Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.