Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blaty ciasta biszkoptowego i kakaowego składane z kremem o smaku waniliowym
Biszkopt: | masa jajowa pasteryzowana, cukier, olej rzepakowy, skrobia pszenna, mąka pszenna, woda, substancje spulchniające, mleko odtłuszczone w proszku, emulgaory, sól, aromat, skrobia modyfikowana |
Biszkopt kakao: | masa jajowa pasteryzowana, cukier, olej rzepakowy, skrobia pszenna, mąka pszenna, woda, substancje spulchniające, mleko odtłuszczone w proszku, emulgaory, sól, aromat, skrobia modyfikowana, kakao w proszku |
Krem: | mleko pasteryzowane, oleje roślinne, tłuszcz palmowy, cukier, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, mleko odtłuszczone w proszku, sól, regulator kwasowości, stabilizator, barwnik, alkohol etylowy 96% |
Dekoracja: | polewa czekoladopodobna, orzechy arachidowe prażone, wiórki kokosowe, płatki migdałowe |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.