Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Biszkopt z warstwą galeretki z malinami, kremem i chrupiącą bezą na wierzchu
Biszkopt: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, emulgatory, substancje spulchniające |
Krem: | śmietanka pasteryzowana, żelatyna wieprzowa, mascarpone, cukier |
Galaretka: | woda, cukier, żelatyna wieprzowa, malina mrożona cała, regulator kwasowości |
Beza: | pasteryzowane białko jaj, cukier, woda, regulator kwasowości |
Nasączenie: | woda, cukier, alkohol etylowy 96% alk., kwas cytrynowy |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.