Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciasto drożdżowe z farszem, zawinięte na kształt ślimaczków z zapieczonym serem
Ciasto: | mąka pszenna, cukier, drożdże, sól, woda, gluten pszenny, margaryna, emulgatory |
Farsz: | szpinak, cebula, olej rzepakowy, woda, skrobia modyfikowana, sól, przyprawy, substancja konserwująca |
Dodatki: | wierzch obsypany wiórkami z sera gouda |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.