Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blaty biszkoptu czekoladowego przełożone kremem na bazie śmietany i kajmaku
Biszkopt czekoladowy: | masa jajowa pasteryzowana, cukier, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, kakao w proszku, syrop glukozowy w proszku, czekolada w proszku, serwatka w proszku, emulgatory, substancje spulchniające, naturalny aromat śmietankowy i waniliowy, substancje zagęszcające |
Krem: | mleko odtłuszczone, tłuszcze roślinne, śmietanka pasteryzowana, stabilizatory, masa toffi, woda, cukier, żelatyna wieprzowa, mleko pełne pasteryzowane, naturalny aromat śmietankowy i waniliowy, olej palmowy, sól, białka mleka, regulator kwasowości, substancja konserwująca, alkohol etylowy 96% alk. |
Dekoracja: | polewa czekoladowa |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.