Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciasto kakaowe z masą pralinową oraz musami na bazie naturalnej śmietanki o smaku kakowym i czarnej porzeczki.
Biszkopt: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, kakao w proszku, emulgatory, substancje spulchniające |
Ciasto czekoladowe: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, kakao w proszku, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, czekolada w proszku, syrop glukozowy w proszku, serwatka w proszku, substancje spulchniające, naturalny aromat waniliowy i śmietankowy, substancja zagęszczająca |
Krem orzechowy: | nadzienie orzechowe w kremie, orzechy archaidowe w kremie, prażynki |
Krem jasny: | mleko pełne pasteryzowane, cukier, skrobia modyfikowana, mleko pełne w proszku, stabilziatory, mleko odtłuszczone w proszku, barwniki, białka mleka, sól, aromat, tłuszcz palmowy, alkohol etylowy 96% alk., substancja zagęszczająca |
Krem porzeczkowy: | porzeczka czarna, woda, cukier, naturalny aromat śmietankowy i waniliowy, śmietanka pasteryzowana, mleko pełne pasteryzowane, tłuszcze roślinne, stabilizatory, regulator kwasowości, substancja konserwująca, olej palmowy |
Dekoracja: | żel dokoracyjny, porzeczka |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.