Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blaty ciasta makowego i biszkoptowego przekładane kremem o smaku waniliowym, udekorawane wiśniami w żelu
Ciasto makowe: | pasteryzowana masa jajowa, cukier, mak parzony mielony, olej rzepakowy, mąka pszenna, substancje spulchniające, emulgatory, aromat |
Ciasto biszkoptowe: | pasteryzowana masa jajowa, cukier, mąka pszenna, emulgatory, substancje spulchniające |
Krem: | mleko odtłuszczone pasteryzowane, tłuszcze roślinne, śmietanka pasteryzowana, stabilizatory, woda, cukier, mleko pełne pasteryzowane, białka mleka, regulator kwasowości, sól, krem budyniowy, substancje zagęszczające i konserwujące, żelatyna wieprzowa |
Wiśnie w żelu: | wiśnie, cukeir, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości, płatki migdałów, żel dekoracyjny |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.