Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciasto czekoladowego przełożone gruszkami z syropu, kremami śmietanowymi: kakaowym i gruszkowym
Ciasto czekoladowe: | pasteryzowana masa jajowa, mąka pszenna, cukier, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, kakao w proszku, syrop glukozowy w proszku, czekolada w proszku, serwatka w proszku, naturalny aromat waniliowy i śmietankowy, substancje spulchniające i zagęszczające, emulgatory |
Krem gruszkowy: | mleko odtłuszczone pasteryzowane, tłuszcze roślinne, śmietanka pasteryzowana, cukier, stabilizatory, woda, emulgatory, białka mleka, sól, mleko pełne pasteryzowane, aromaty, substancja konserwująca, żelatyna wieprzowa, kawałki gruszki suszonej, kawałki gruszki z syropu, regulator kwasowości, syrop glukozowy w proszku, barwnik, olej palmowy utwardzony |
Krem kakaowy: | mleko odtłuszczone pasteryzowane, tłuszcze roślinne, śmietanka pasteryzowana, stabilizatory, cukier, woda, olej palmowy utwardzony, białka mleka, sól, aromaty, mleko pełne pasteryzowane, regulator kwasowości, pasta kakaowa, żelatyna wieprzowa, substancja konserwująca, emulgatory |
Dekoracja: | kakao w proszku |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.