Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blat ciemnego i jasnego biszkoptu przełożone kremem bananowym
Ciasto czekoladowe: | masa jajowa pasteryzowana, cukier, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, kakao w proszku, syrop glukozowy w proszku, czekolada w proszku, serwatka w proszku, emulgatory, substancje spulchniające, naturalny aromat waniliowy i śmietankowy, substancja zagęszczająca |
Krem orzechowy: | cukier, oleje roślinne, kako w proszku, serwatka w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, orzechy laskowe i archaidowe, prażynki, tłuszcz mleczny, sól, emulgator |
Biszkopt jasny: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, emulgatory, substancje spulchniające |
Krem: | mleko odtłuszczone, śmietanka pasteryzowana, cukier, stabilziatory, emulgatory, tłuszcz palmowy i kokosowy, białka mleka, sól, aromaty, woda, żelatyna wieprzowa, banany suszone, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości |
Dekoracja: | okruchy z ciasta czekoladowego, cukier puder |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.