Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciasto czekoladowe przełożone kremem z dodatkiem bezy
Krem: | cukier, margaryna, śmietanka pasteryzowana, pasteryzowane żółtko jaj, masa jajowa pasteryzowana, woda, alkohol etylowy 96% alk., bezy, żelatyna wieprzowa, naturalny aromat śmietankowy i waniliowy |
Biszkopt czekoladowy: | pasteryzowana masa jajowa, mąka pszenna, cukier, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, kakao w proszku, czekolada w proszku, emulgatory, substancje spulchniające, naturalny aromat śmietankowy i waniliowy, substancja zagęszczająca |
Dekoracja: | posypka czekoladowa, posypka czekoladowa biała |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.