Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciastka w kształcie trójkątów, przełożone kremem, udekorowane polewą
Biszkopt kakaowy: | pasteryzowana masa jajowa, mąka pszenna, cukier, kakao w proszku, emulgatory, substancje spulchniające |
Krem czekoladowy: | olej palmowy, rzepakowy, kokosowy, woda, cukier, emulgatory, pasta kakaowa, sól, regulator kwasowości, alkohol etylowy 96% alk. |
Polewa czekoladowa: | cukier, olej rzepakowy, olej palmowy, kakao w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku, emulgator, aromat |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.