Karpatka
Cukiernicze

Karpatka

Dostępny

Blaty ciasta parzonego, przełożone kremem budyniowym, udekorowane polewą kajmakowo-mleczną

36,00 zł

Skład

Ciasto parzone: masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, margaryna, woda, emulgatory, regulator kwasowości
   
Krem: mleko pasteryzowane, cukier, skrobia modyfikowana, mleko odtłuszczone w proszku, tłuszcze roślinne, emulgatory, białka mleka, serwatka w proszku, mleko pełne w proszku, syrop glukozowy, substancja zagęszczająca, stabilizatory, sól, aromaty, alkohol etylowy 96% alk.
   
Dekoracja: mleko pełne skondensowane, cukier, mleko pełne pasteryzowane, woda, żelatyna wieprzowa
   

Karpatka to smaeczne ciasto przekładane kremem budyniowym. Ciasto składa się z dwóch warstw puszystego ciasta parzonego, które po upieczeniu mają chropowatą, nieregularną powierzchnię przypominającą górskie szczyty. Między warstwami znajduje się krem budyniowy, który jest gęsty, aksamitny i delikatnie słodki.

Karpatka

Nasza Oferta

Poznaj bestsellery

Piekarnia z Tradycjami

GOM Owczarek: Tradycyjne Wypieki,

Nowoczesny Smak

Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.

Długa tradycja

Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.

Nowoczesne technologie

Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.

Tradycyjny smak

Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.

Naturalne składniki

Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.