Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blaty ciasta parzonego, przełożone kremem budyniowym, udekorowane polewą kajmakowo-mleczną
Ciasto parzone: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, margaryna, woda, emulgatory, regulator kwasowości |
Krem: | mleko pasteryzowane, cukier, skrobia modyfikowana, mleko odtłuszczone w proszku, tłuszcze roślinne, emulgatory, białka mleka, serwatka w proszku, mleko pełne w proszku, syrop glukozowy, substancja zagęszczająca, stabilizatory, sól, aromaty, alkohol etylowy 96% alk. |
Dekoracja: | mleko pełne skondensowane, cukier, mleko pełne pasteryzowane, woda, żelatyna wieprzowa |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.