Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciasto biszkoptowe przekładane kremem jogurtowym z dodatkiem brzoskwiń.
Biszkopt: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, cukier, emulgatory, substancje spulchniające |
Krem jogurtowy: | mleko odtłuszczone, tłuszcz palmowy i kokosowy,śmietanka pasteryzowana, stabilizatory, barwnik, aromaty, cukier, woda, emulgatory, białka mleka, sól, mleko pasteryzowane, substancje konserwujące, jogurt w proszku, żelatyna wieprzowa, glukoza |
Nadzienie morelowe: | morele, cukier, woda, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające, barwnik |
Dekoracja: | polewa o smaku czekoladowym, brzoskwinie z syropu, żel |
Poncz: | woda, cukier, alkohol etylowy 96% alk, kwas cytrynowy |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.