Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciastko francuskie z nadzieniem twarogowym z rodzynkami
Ciasto: | mąka pszenna, margaryna, pasteryzowana masa jajowa, sól, woda, gluten pszenny |
Ciasto serowe: | ser twarogowy, mleko, tłuszcz palmowy, skrobia pszenna, syrop glukozowy, mleko w proszku odtłuszczone, laktoza, białko jaja kurzego, substancje zagęszczające, sól, rodzynki, emulgatory |
Dekoracja: | cukier puder |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.