Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciastko francuksie wypełnione kremem, udekorowane owocami i żelem
Ciasto francuskie: | mąka pszenna, margaryna, woda, pasteryzowana masa jajowa, sól, cukier, gluten pszenny |
Ciasto parzone: | mąka pszenna, pasteryzowana masa jajowa, woda, margaryna |
Krem: | mleko pasteryzowane 3,2%, cukier, skrobia modyfikowana, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, utwardzony tłuszcz palmowy, syrop glukozowy, emulgatory, serwatka w proszku, substancja zagęszczająca, aromat, sól, stabilizatory, barwniki |
Dekoracja: | owoce świeże sezonowe oraz owoce z syropu, żel dekoracyjny |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.