Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciastka w podłużnej formie, wypieczone z ciasta parzonego; przekładane kremem
Ciasto parzone: | masa jajowa pasteryzowana |
mąka pszenna | |
margaryna | |
Krem: | mleko pasteryzowane, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, cukier, skrobia modyfikowana, białka mleka, serwatka w proszku, alkohol etylowy 96% alk, emulgatory, substancja zagęszczająca, tłuszcz palmowy |
Dekoracja: | cukier puder lub polewa o samku czekoladowym |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.