Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blaty biszkopt kakaowego przełożone kremem
Biszkopt czekoladowy: | masa jajowa pasteryzowana, cukier, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, kakao w proszku, syrop glukozwy, czekolada w proszku, serwatka w proszku, emulgatory, substancje spulchniające, naturalny aromat waniliowy i śmietankowy, substancja zagęszczająca |
Kem o smaku czekoladowym: | olej rzepakowy, palmowy, kokosowy, woda, emulgatory, regulator kwasowości, cukier, pasta o smaku czekoladowym, alkohol etylowy 96% alk. |
Dekoracja: | polewa czekoladowa, rozetka z kremu |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.