Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Rogaliki z ciasta półfrancuskiego wypełnione kremem budyniowym, udekorowane czekoladą
Ciasto półfrancuskie: | mąka pszenna, margaryna, drożdże, gluten pszenny, cukier, sól, serwatka w proszku, mleko pełne w proszku, mąka słodowa pszenna, substancje spulchniające, aromat, emulgator, substancja zagęszczająca, ekstrakt słodowy jęczmienny, stabilizator |
Krem: | mleko pasteryzowane, cukier, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca, sól, aromaty, barwniki, nieutwardzony tłuszcz palmowy, pasta owocowa o smaku pomarańczowym |
Dekoracja: | czekolada |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.