Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Ciasto czekoladowe przełożone kremem czekoladowym i masą malinową
Ciasto czekoladowe: | masa jajowa pasteryzowana, cukier, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, kakao w proszku, syrop glukozowy w proszku, czekolada w proszku, serwatka w proszku, emulgatory, substancje spulchniające, naturalny aromat waniliowy i śmietankowy, substancja zagęszczająca |
Masa z malinami: | malina mrożona, cukier, woda, żelatyna wieprzowa,regulator kwasowości, barwnik |
Krem: | olej palmowy, rzepakowy, kokosowy, woda, cukier, emulgatory, pasta kakaowa, sól, regulator kwasowości, alkohol etylowy 96% alk. |
Dekoracja: | polewa czekoaldowa, posypka z jasnej i ciemnej czekolady |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.