Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Kruche korpusy wypełnione marmoladą i masą toffi
Ciasto kruche: | mąka pszenna, cukier, oleje roślinne, olej palmowy, pasteryzowane żółtko jaj, pasteryzowana masa jajowa, emulgatory, regulator kwasowości, śmietanka pateryzowana, sól |
Marmolada owocowa: | przecier jabłkowy, cukier, regulator kwasowości, barwnik |
Krem toffi: | cukier, śmietanka pasteryzowana, odtłuszczone mleko w proszku, oleje roślinne, serwatka w proszku, regulator kwasowości, substancje zagęszczające, glukoza, barwnik, sól |
Dekoracja: | wiórki kokosowe |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.