Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blat ciasta biszkoptowego przesmarowany masą toffi oraz 2 warstwy lekko nasączanych herbatników przekładanych kremem budyniowym oraz kremem śmietanowym
| Biszkopt: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, oleje roślinne, tłuszcz palmowy, woda, cukier, regulator kwasowości, substancje spulchniające, serwatka w proszku, białka mleka w proszku, mleko pełne w proszku, barwnik |
| Herbatniki: | mąka pszenna, cukier, utwradzone tłuszcze, serwatka w proszku, substancje spulchniające, aromat, syrop cukru inwertowanego |
| Masa toffie: | cukier, śmietanka pasteryzowana, mleko odtłuszczone w proszku, oleje roślinne, regulatory kwasowości, barwnik:karmel, emulgator, substancje zagęszczające, serwatka w proszku |
| Krem budyniowy: | mleko pełne pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, olej palmowy, cukier, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, substancja aromatyzująca, barwnik, aromat |
| Krem śmietankowy: | mleko odtłuszczone, tłuszcze roślinne, śmietanka pasteryzowana, stabilizatory, barwnik, aromat, woda, cukier, olej palmowy |
| Poncz: | woda, cukier, regulator kwasowości, alkohol etylowy 96% alk. |
| Dekoracja: | czekoladowa posypka |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.

Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.

Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.

Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.

Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.