Newsletter
Korzystając z naszego newslettera otrzymasz informacje o najświeższych promocjach i nowych produktach.
Blat ciasta biszkoptowego przesmarowany masą toffi oraz 2 warstwy lekko nasączanych herbatników przekładanych kremem budyniowym oraz kremem śmietanowym
Biszkopt: | masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, oleje roślinne, tłuszcz palmowy, woda, cukier, regulator kwasowości, substancje spulchniające, serwatka w proszku, białka mleka w proszku, mleko pełne w proszku, barwnik |
Herbatniki: | mąka pszenna, cukier, utwradzone tłuszcze, serwatka w proszku, substancje spulchniające, aromat, syrop cukru inwertowanego |
Masa toffie: | cukier, śmietanka pasteryzowana, mleko odtłuszczone w proszku, oleje roślinne, regulatory kwasowości, barwnik:karmel, emulgator, substancje zagęszczające, serwatka w proszku |
Krem budyniowy: | mleko pełne pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, olej palmowy, cukier, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, substancja aromatyzująca, barwnik, aromat |
Krem śmietankowy: | mleko odtłuszczone, tłuszcze roślinne, śmietanka pasteryzowana, stabilizatory, barwnik, aromat, woda, cukier, olej palmowy |
Poncz: | woda, cukier, regulator kwasowości, alkohol etylowy 96% alk. |
Dekoracja: | czekoladowa posypka |
Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.
Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.
Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.
Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.
Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.