3 bit
Cukiernicze

3 bit

Dostępny

Blat ciasta biszkoptowego przesmarowany masą toffi oraz 2 warstwy lekko nasączanych herbatników przekładanych kremem budyniowym oraz kremem śmietanowym

41,00 zł

Skład

Biszkopt: masa jajowa pasteryzowana, mąka pszenna, oleje roślinne, tłuszcz palmowy, woda, cukier, regulator kwasowości, substancje spulchniające, serwatka w proszku, białka mleka w proszku, mleko pełne w proszku, barwnik
   
Herbatniki: mąka pszenna, cukier, utwradzone tłuszcze, serwatka w proszku, substancje spulchniające, aromat, syrop cukru inwertowanego
   
Masa toffie: cukier, śmietanka pasteryzowana, mleko odtłuszczone w proszku, oleje roślinne, regulatory kwasowości, barwnik:karmel, emulgator, substancje zagęszczające, serwatka w proszku
   
Krem budyniowy: mleko pełne pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, olej palmowy, cukier, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, substancja aromatyzująca, barwnik, aromat
   
Krem śmietankowy: mleko odtłuszczone, tłuszcze roślinne, śmietanka pasteryzowana, stabilizatory, barwnik, aromat, woda, cukier, olej palmowy
   
Poncz: woda, cukier, regulator kwasowości, alkohol etylowy 96% alk.
   
Dekoracja: czekoladowa posypka
   

Jest to deser, który potrafi zadowolić nawet najbardziej wymagające podniebienia, oferując doskonałą równowagę smaków i tekstur. Idelanie sprawdzi się w towarzystwie małej czarnej.

3 bit

Nasza Oferta

Poznaj bestsellery

Piekarnia z Tradycjami

GOM Owczarek: Tradycyjne Wypieki,

Nowoczesny Smak

Tradycja i nowoczesność w każdym kęsie. Nasza piekarnia istnieje od 1987 roku, oferując unikalne wypieki oparte na naturalnych składnikach. Smakuj różnicę, gdzie tradycja spotyka się z innowacją.

Długa tradycja

Firma powstała w 2006 r. na bazie firmy Cukiernictwo Piekarnictwo założonej w 1987 r.

Nowoczesne technologie

Rozwijamy zakłady z wykorzystaniem nowoczesnych technologii.

Tradycyjny smak

Własne i tradycyjne receptury to gwarancja najlepszego smaku.

Naturalne składniki

Nowoczesność w zgodzie z naturą. Łączymy pasję do tradycji i wybieramy naturalne składniki.